Univeräjä

Tervetuloa Korpin kätkemälle Korpin sisaren sivulle.

 

Olen tarot-tulkitsija, elämänpolun ohjaaja ja mediaalinen valmentaja - rumpujen rakentelija ja loitsujen rustaaja.

Lapsesta asti olen ollut selvätietoinen ja tätä lahjaa haluan käyttää auttaakseni toisia.

 

Korppi on minulle tiennäyttäjä. Se kutsui kulkemaan kerallaan, on aina läsnä oikealla tiellä ja oikeissa päätöksissä. Tiedän valinneeni oikein Korpin lentäessä vierelläni.

Yhtälailla Hirvi kertoo historiaani, Joutsen tulevaani ja Kyy oikeaa tapaa katsoa asioita. 

Rakastan vanhoja metsiä, eläimiä, tulen rätinää nuotiossa ja luonnon hiljaista rauhaa. Itsekseen olo Äiti Maan helmassa on parasta, mitä tämä ulottuvuus voi tarjota. Siinä luonnon hiljaisuudessa ajatus itää ja muuttuu aikeeksi, auttaa uuden polun alkuun.

 

Moni teistä tuntee minut markkinoilta, joilla kojuineni kierrän. Kierrän, sillä haluan tavata uusia ihmisiä, löytää uusia yhteyksiä - ja koska keskiajan elämän yksinkertaisuus antaa hetken paluun aikojen taakse meille kaikille.

 

Teen tarot- tulkintoja myös pienessä vastaanottohuoneessani niin lähi- kuin etäluentanakin. Korttien kautta voin auttaa Sinua löytämään vastauksen kysymykseen, vahvistamaan valintaasi tai auttamaan ymmärtämään mennyttä ja sen vaikutusta nykyiseen ja tulevaan.

Tämä ulottuvuus kietoutuu yhteen muiden ulottuvuuksien kanssa ja verhojen raottuessa voi ymmärtää paljon enemmän kuin mitä silmä näkee ja korva kuulee.

 

Rumpupajassani voit rakentaa oman kehärummun, jonka voi vihkiä samaanirummuksi. Joka pistolla ohjaan Sinua, autan Sinua sitomaan rumpuusi juuri toivomaasi energiaa.

Jos rummun rakentaminen on Sinulle liian vaikeaa tai mahdotonta, voin rakentaa puolestasi uniikin, vain Sinulle sidotun rummun hyvissä ja voimakkaissa energioissa.

 

Ja, kunhan talvi saa otteen, aloitan jälleen energia- ja rumpuhoitojen teon.

Tätä kaikkea olen - ja paljon muuta.

 

Tänään toivon voivani minulle annetulla lahjallani auttaa Sinua elämän kysymyksissä ja päätöksissä.

Anna minun kulkea rinnallasi tällä matkalla, näyttää uusia polkuja ja mahdollisuuksia. Synkimmästäkin korvesta löytyy aina polku valon niitylle. 

Toivon tapaavani Sinut rummun kumussa, korttien keralla, nuotion loisteessa.

 

Tavoitat minut sähköpostilla korpinsisar (at) gmail.com tai puhelimitse 044 2171 056, 

löydät minut myös facebookista ja instagramista.

 

Voit lukea Korpin kätkemää blogiani korpin siiven alla.